Spring til indhold

Fredericia Vold med @DyhrModel, Juli 2020

  TFP-shoot, Fredericia Voldanlæg d. 27/7-2020

  Et par timer med Rikke på voldanlægget, endte med en del billeder. En location ingen af os havde været på før, men som byder på en masse forskelligt. Både sø, træer, kanoner, prinsens port, græs og bænke + det løse.
  Masser af muligheder.

  Man kunne godt mærke…

  …at hun har lavet sådanne fotosessions et stykke tid længere end jeg, så jeg skulle ikke tænke på så meget andet end at skyde billederne. Poseringer klarede hun uden jeg skulle guide, hvilket jeg stadig prøver at blive bedre til.
  En god lærerig session.

  Mange af billederne er også lavet i sort/hvid da dette giver en anden energi i billedet. Se dem alle herunder.

  Jeg kan bestemt anbefale andre at lave billeder med Rikke, der normalt holder til på Sjælland.
  Modellens online profiler finder du her:

  Instagram profil: @Dyhrmodel

  Vil man læse mere om Fredericia Voldanlæg, kan man gøre det her

  Ønsker du selv et ligende shoot med mig, så kontakt mig og hør nærmere.