Spring til indhold

Modeller søges

Collage_Modeller

Har du en model i maven eller bare et ønske om at prøve det ?

Går du og tænker “Kan jeg blive model ?” så læs videre her.

Modeller søges i alle aldre, både mænd og kvinder til shoots, enten ude eller inde. Hos dig eller mig – I skoven, på stranden eller noget helt andet – Kun fantasien sætter grænserne.

Hvis du selv har en bestemt idé, er jeg klar til at hjælpe med at få den ført ud i livet.

Har du en idé du tænker er rigtig god ? Så kontakt mig endelig enten ved formularen nedenfor, via kontaktsiden eller min Facebookside.

Til mine åbne serier søger jeg specifikke personer og under de enkelte serier kan du læse hvad det betyder og naturligvis hvad selve serien går ud på.
Modellen skal selv medbringe tøj til det pågældende tema, men aftales fra gang til gang og typisk vil jeg også gå i genbrugsforretninger for at se om noget passer til temaet.

Modeller søges, hvorfor ?

Fordi jeg er hobbyfotograf og ikke tilknyttet et bureau, hvor jeg bare kan slå modeller op.
Samtidig bruger jeg, til serierne, principperne om TFP, som betyder der ikke er penge mellem mig som fotograf og dig som model.

Hvor, hvad, hvordan, hvornår, hvorfor ?

Alle billederne vil blive publiceret her på hjemmesiden og på enkelte sociale medier (fx. min Facebook-side, min Instagram eller lign. – Dog ingen betalingssider).
Alle shoots, hvor jeg har søgt til en specifik serie, vil være baseret på TFP (Time For Photo).
Når modeller søges (og findes), vil der typisk blive lavet en modelkontrakt inden den pågældende fotosession, blot for at sikre der ikke sker misforståelser imellem os efterfølgende.

Book en fotosession


Nedenfor ses de åbne serier jeg specifikt søger modeller til.

Det er ikke en nødvendighed at deltage i disse temaer, for at vi kan afholde en fotosession sammen, men blot forslag.