Spring til indhold

Vil du med på fototur ?

  Fototur Bachs foto

  Vil du med på fototur i Sønderjylland ?

  …men kan også sagtens gøres andre steder, hvor vi nu tænker der er flot at skyde billeder. Kommer du fra Fyn eller nordfra ved Horsens / Vejle, så kan vi sikkert også finde på noget sammen, midt imellem – Jeg er rimelig fleksibel og når man har bil er det ikke så afgørende, da det er godt, set med mine øjne, se se nye steder da dette også giver idéer til nye billeder og evt. fotoshoots.

  Alle billeder fra fototurene kan ses her.

  Baggrund for deltagelse er ikke vigtig.

  Om du er model, fotograf eller måske bare fotointeresseret og kan lide godt selskab, er fuldstændig underordnet hvis du spørger mig. Dog er det forventeligt at man bliver skudt af en “gal fotograf”. 🙂
  (Man får de redigerede billeder af en selv bagefter- ofte til sjov og spas)

  På fototur med grupper på Facebook.

  Jeg finder mig til tider på ture med andre fotografer i naturen. Ofte er de medlemmer af gruppen “De lokale fotografer” på Facebook, hvor vi også ugentligt har konkurrencer med bestemte emner – Alle kan være med uanset om man bruger en mobiltelefon, et decideret kamera til at tage billeder med og om man er nybegynder eller har mange års erfaring indenfor faget.

  Turene går i bund og grund ud på – ud over selvfølgelig at skyde billeder – det sociale, netværk og nye venskaber / samarbejde.

  Ovenfor ses 4 fotos fra en fototur af mine børn og jeg
  – Fotograf: Bachs Foto –

  De fototure jeg har været med på, har været rigtig hyggelige og typisk har de været ved skov eller strand i det Sønderjyske. Vi har bare gået og snakket, skudt billeder af hinanden, naturen og eventuelle børn, hvis disse har været med.

  På turene kan vi fx. finde på at vi skal tage det samme et billede af noget bestemt, ligge det i en fælles tråd i gruppen, for derefter at se hvordan vores billeder hver især er blevet forskellige. Dette syntes er meget lærerigt ift. at vi jo alle ser tingene forskelligt og derved også nogle gange får vidt forskellige billeder ud af det samme motiv.

  Alle mand hygger sig – inkl. de medbragte børn som typisk er med. Eksempelvis mine børn, Villiam og Vianna, som ses ovenfor.

  Typisk tager disse ture et sted mellem 3 og 5 timer, men der er intet krav om at man skal være med fra start til slut.

  Fototure udenom Facebook.

  Selvom det nogle gange er nemt at finde personer til ture i grupperne på Facebook, så tager jeg lige så ofte spontant og ringer til en ven, som jeg ved er fotointeresseret, lige som jeg og det kommer der naturligvis også både hyggelige stunder og gode billeder ud af. Tit syntes jeg faktisk at der kommer bedre billeder ud af turene, hvis der ikke er så mange deltagere, men finder det mere lærerigt hvis der er 4-5 andre fotografer.

  Når jeg tager på tur alene eller med en ven, så tager en typisk tur omkring 2-4 timer, afhængig af om man har planer senere på dagen eller om det er aften / nat man er afsted.

  Er du model eller har lysten til at prøve ?

  Måske har du haft tanken eller måske enda et brændende ønske om at prøve ?
  Så er jeg helt sikkert også klar, på at vi laver et TFP-fotoshoot ud af det, såfremt vejret arter sig.

  Så hvad enten du er fotograf eller model, så kom med ud og gå en tur i den fri natur. Hvis du hiver fat i mig via kontaktsiden eller på min Facebook-side, så lover jeg dig, det nok skal blive hyggeligt.


  Nedenfor kan du se nogle af se seneste shoots jeg har lavet – Nogle af disse har også foregået udendørs.

  Mine sociale medier