Om fotografen

Solnedgang med vindmøller
Solnedgang med vindmøller

Om Hobbyfotografen, Henrik Yngvardtsen, Yfoto.dk

​39 år gammel og bosat i midten af Sønderjylland med mine 2 børn og hund. (6541 Bevtoft, men kommer i hele Sønderjylland – også Vojens, Gram, Haderslev, Tønder, Als og Toftlund)
Uddannet indenfor IT og har tilegnet mig en meget bred viden inden for både it og foto. bl.a. i kraft af mit arbejde som IT-ansvarlig, produkt og case-fotograf.

Jeg tager, udover mine børn og venner, flere og flere billeder af modeller, både portrætter og hel figur, hvor de fleste der stiller op er amatør / fritids-modeller. Dette er oftest på TFP-basis, dvs. gratis, såfremt jeg må benytte billederne her på siden og på min Facebook-side.

Før i tiden har jeg generelt mest taget billeder af naturen, nattehimlen og vejrfænomener.

Det startede for ca. 20 år siden…

…med et almindeligt kompakt kamera, men har siden opgraderet til spejlreflekskamera i 2013, hvor jeg også begyndte på lidt mere seriøse billeder og efterbehandling.
Man kan kalde mig selvlært fotograf, amatør eller hobby-fotograf. Kært barn har mange navne. Jeg bruger selv udtrykket hobbyfotograf eller TFP-Fotograf.

Hvorfor Hobbyfotograf / TFP-fotograf ?

Fordi jeg kun gør dette som en hobby og ikke forsøger at tjene penge eller leve af det. Jeg har 2 IT-jobs ved siden af.

Jeg er en meget visuel person og billederne er også et udtryk for dette.
Billederne tager jeg for glædens skyld og samtidig kan jeg godt lide at hjælpe andre, hvilket jeg føler jeg ofte gør, når de kommer og spørger om jeg ikke lige kan tage nogle billeder af dem, deres familie eller deres børn.

Hobbyfotograf Yngvardtsen

Derudover….

…øver jeg mig med jævne mellemrum med at lave lidt forskellig sjov i Photoshop.

Jeg har ikke et studie, men bruger pt. min stue og diverse udstyr, når et shoot skal foregå indendørs eller homeshoot hos modellen. Udendørs kunne det f.eks. foregå i en skov, ved stranden eller hvor man lige får det rigtige udtryk i baggrunden i forhold til de ønskede billeder.

Ønsker du at høre mere eller har du lyst til at få taget nogle billeder af dig selv, dine børn eller familie, inde som ude, kan du kontakte mig her.

På de sociale medier

Vil du følge min Facebook-side eller Instagram, kan du gøre det via linket herunder.
Min “private profil”, som du også kan kontakte: Henrik Yngvardtsen

Mine profiler på sociale medier: