Spring til indhold

Om fotografen

Collage-forside
fotografen

Om fotografen, Henrik Yngvardtsen, Yfoto.dk

​41 år gammel og bosat i Branderup i midten af Sønderjylland med mine 2 børn og hund, men kører til kunder i hele Sønderjylland – inkl. Løgumkloster, Skærbæk, Vojens, Gram, Haderslev, Tønder, Als, Aabenraa og Toftlund.
Jeg er uddannet indenfor IT og har en meget bred viden inden for både it og foto. med erfaring fra bl.a. mit arbejde som IT-ansvarlig, produkt- og case-fotograf.

Jeg tager, udover naturen, mine børn og venner, flere og flere billeder af model og portrætbilleder.
Dette er også til tider på TFP-basis ( såfremt jeg selv har søgt og må benytte billederne her på siden og på min Facebook-side.

Før i tiden har jeg mest taget billeder af naturen, nattehimlen og vejrfænomener og gør det stadig meget og nu også pr. 2022 dette med drone.

Det startede for ca. 20 år siden…

…med et almindeligt kompakt kamera, men har siden opgraderet til spejlreflekskamera i 2013, hvor jeg også begyndte på lidt mere seriøse billeder + efterbehandling og nu med spejlløst systemkamera.
Man kan kalde mig selvlært amatør- eller hobby-fotograf. Kært barn har mange navne. Jeg bruger selv udtrykket hobbyfotograf eller bare fotograf og nu også dronefotograf.
I 2022 kom der også en drone til samlingen af udstyr, som jeg bruger til både billeder og videoer. (Se evt. dronebillederne her på siden eller videoerne på min YouTube-kanal )

Hvorfor TFP- / Hobbyfotograf og nu også med CVR-nr. ?

Fordi jeg gør dette, som bibeskæftigelse og dermed mest som hobby, skal jeg ikke leve af det, da jeg har mit IT-job som det primære.

Jeg er en meget visuel person og billederne er også et udtryk for dette.
Billederne tager jeg for glædens skyld og samtidig kan jeg godt lide at hjælpe andre, hvilket jeg føler jeg ofte gør, når de kommer og spørger om jeg ikke lige kan tage nogle billeder af dem, deres familie eller deres børn.

CVR-nummeret oprettede jeg fordi, at jeg derved også kan servicere erhvervskunder med både fotografering og som IT-konsulent, udover at køre som pressefotograf.

fotografen

Derudover….

…øver jeg mig med jævne mellemrum med at lave lidt forskellig sjov i Photoshop.

Jeg har ikke et studie, men bruger pt. min stue og diverse udstyr, når et shoot skal foregå indendørs eller homeshoot hos modellen. Udendørs kunne det f.eks. foregå i en skov, ved stranden eller hvor man lige får det rigtige udtryk i baggrunden i forhold til de ønskede billeder.

Ønsker du at høre mere eller har du lyst til at få taget nogle billeder af dig selv, dine børn eller familie, inde som ude, kan du kontakte mig her.


Mine sociale medier