Spring til indhold

Arla Branderup 2022

    Dronefotos af Arla Branderup

    Drejer man vinklen i det 360 graders billede ovenfor, kan man se byggeriet af den nye del af fabrikken. Den nye fabrik forstærker deres bæredygtighed betydeligt og på landsplan bliver Arla Foods CO2 neutrale i 2050, men allerede i 2030 vil de have reduceret CO2-udledningen med 30%.

    Arlas fabrik i Branderup laver mozzarella til f.eks. pizza i stor stil – Ca. 38 millioner kilo om året og de er ved at udvide så kapaciteten lander oppe på svimlende 91 millioner kilo. Deres udvidelse koster i omegnen af 600 millioner kroner og giver samtidig ca. 30 nye jobs (muligvis flere, fortæller de mig).
    Mozzarellaen sendes ud til over 100 lande i hele verden og fabrikkerne i Branderup og Rødkærsbro er de absolut største og i Europa er Arla de største indenfor mozzarellaproduktion. Med udvidelsen de er i gang med stadfæster de sin rolle som de førende producent.

    Galleriet her under er den allerede værende fabrik.


    Seneste dronefotos


    Mine sociale medier