Spring til indhold

Tømmerflådetur med Børns Voksenvenner, Tønder

  På tømmerflådetur med Børns Voksenvenner, Tønder

  Formanden for Børns Voksenvenner, Tønder ringede og spurgte om ikke jeg ville komme og tage lidt billeder og video med dronen. Den sag vil jeg naturligvis gerne støtte, da jeg syntes de gør et fantastisk arbejde for børnene, landet over.

  Jeg pakkede grejet og kørte afsted til en å ved Hjartbro. Vinden var lidt kraftig, men den mærkede kun dronen, da Kent og Villiam sad i læ nede i åen og det var det vigtigste for deres hyggelige tur.

  Efter et par timer mødtes vi igen ved Åbøl, hvor vi hev tømmerflåden op igen. Både barn og voksenven havde hygget sig på turen.

  Links til Børns Voksenvenner, Tønder
  HjemmesideFacebookside

  Videoen kan du under galleriet.


  Videoen lavet til turen.


  Seneste billeder


  Mine sociale medier